Η εταιρία μας

Η ανθρώπινη - προσωπική επαφή, η βαθιά γνώση του αντικειμένου μας και οι υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλα τα σκέλη της συναλλαγής αποτελούν για εμάς αδιαπραγμάτευτες σταθερές κατά την πορεία μας στον χώρο του real estate.

Έχουμε τη δυνατότητα να σας βρούμε το ακίνητο που επιθυμείτε και να ολοκληρώσετε την αγορά του με επιτυχία τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Οι επαγγελματίες συνεργάτες μας (νομικός σύμβουλος, μηχανικός, συμβολαιογράφος, εκτιμητής) με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του ακινήτου διασφαλίζουν την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών.

Εκπρόσωπος του γραφείου, θα είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία ανάθεσης ή ζήτησης ακινήτων, καθώς και για κάθε απορία και συμβουλή στην αγοραπωλησία και μίσθωση του ακινήτου σας.
 

Ανακαινίσεις

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση των χώρων σας (κατοικίες / καταστήματα) με δικά της έμπειρα συνεργεία, ή με την παροχή project management. Ειδικότερα η ανακαίνιση του ακινήτου μπορεί να είναι ολική ή μερική ( ανακαίνιση μπάνιου ή κουζίνας, τροποποίηση διαρρύθμισης χώρου, κατασκευή τζακιού, γυψοσανίδες, κρυφούς φωτισμούς, πλακάκια, μάρμαρα, laminate, χρωματισμούς, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, ξυλουργικά κα.)
 

Εκτιμήσεις

Πραγματοποιούμε εκτιμήσεις ακίνητων και χαρτοφυλακίου ακίνητης περιουσίας, με επιστημονικές μεθόδους, έτσι ώστε να γνωρίζετε πόσο πρέπει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή πόσο αξίζει η περιουσία σας κάθε στιγμή.

Οι πιστοποιημένοι εκτιμητές του γραφείου μας, όλοι μηχανικοί με τεράστια εμπειρία σε εκτιμήσεις ακινήτων, θα συντάξουν για εσάς αιτιολογημένη έκθεση με φωτογραφικό υλικό η οποία θα είναι για εσάς το καλύτερο διαπραγματευτικό εργαλείο για κάθε σας κίνηση στην αγορά των ακινήτων.
 

Ενεργειακές Επιθεωρήσεις

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΛΕΒΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ (Ν.3661/2008 Φ.Ε.Κ 89Α΄/19.05.2008)

Το γραφείο μας συνεργάζεται με Πιστοποιημένο Ενεργειακό Επιθεωρητή, ο οποίος είναι εγγεγραμμένος στα ειδικά μητρώα του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και έχει την δυνατότητα έκδοσης πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ;

Ενεργειακή Επιθεώρηση ονομάζεται η εκτίμηση των πραγματικών καταναλώσεων ενέργειας, των παραγόντων που την επηρεάζουν, καθώς και των δυνατοτήτων για εξοικονόμηση ενέργειας.
Με τη διενέργεια ενεργειακής επιθεώρησης σε ένα κτίριο σχηματίζεται σαφής εικόνα της κατάστασης του κτιρίου και προτείνονται μέτρα, που θα μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας, με άμεση συνέπεια το οικονομικό όφελος για τον ιδιοκτήτη του κτιρίου.


ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ;

Έκδοση πιστοποιητικού απαιτείται:
Α. Σε κάθε αγορά ή πώληση κτιρίου κατοικίας άνω των 50 τ.μ., από 9 Ιανουαρίου 2011
Β. Σε νέες συμβάσεις μίσθωσης ενιαίων κτιρίων άνω των 50 τ.μ. όλων των χρήσεων από 9 Ιανουαρίου 2011
Γ. Σε νέα μίσθωση τμημάτων κτιρίων (κατοικιών/καταστημάτων) από 9 Ιουλίου 2011
Δ. Σε κάθε νέο κτίριο που κατασκευάζεται εφεξής